Bæredygtig isolering til byggeri 

I dag er lige knap halvdelen af verdens samlet CO2 udledning forårsaget af opvarmning og nedkøling af bygninger. En af de mest effektive måder at reducere energiforbruget og CO2 udledningen på, er ved at gøre bygninger mere energieffektive. Med de rette isoleringsmaterialer kan der både spares på energien og dermed også mindske udledningen af CO2.

Hos Sandwich Element Byg tænker vi bæredygtigt, og det gør vi blandt andet ved at benytte sandwich paneler. Der findes flere forskellige typer af isoleringsmaterialer til byggerier, men sandwich elementer er nogle af de mest effektive og bæredygtige løsninger på markedet. Vi tilbyder forskellige elementer blandt andet med rockwool/mineraluld, PIR skum og PUR skum der energieffektiviserer og reducerer CO2 udslip. 

6 grunde til at vælge sandwich elementer 

  • Utrolig høj isoleringsevne der både kan holde på varme og kulde 
  • Lavt energiforbrug 
  • Kan reducere bygningers CO2 forbrug 
  • Lang levetid så det ikke behøver at udskiftes i mange år
  • Lavt energiforbrug ved fremstilling 
  • Lav CO2 udledning ved transport da det er et letvægtsmateriale 

Udover den utrolig høje isoleringsevne, har panelerne også flere fordele som f.eks. et lavt energiforbrug når de fremstilles, og har en utrolig levetid så de kan holde i mange år. Sandwich panelerne er en grøn løsning med flere fordele der gør det til et attraktivt valg. 

Ønsker du et tilbud på en grønnere isoleringsløsning?

Som specialister indenfor sandwichelementer, kan vi hjælpe med at finde den perfekte løsning til det næste byggeri. Vi tilbyder professionel lukningsentreprise som en alt-i-en løsning, hvor vi både varetager projektering, indkøb, levering og montage. Vi kan stå for opgaven fra start til slut, og hjælper selvfølgelig også med professionel rådgivning og vejledning, så der opnås et tilfredsstillende resultat i højeste kvalitet. 

Ønsker du yderligere information eller at få udarbejdet et uforpligtende tilbud, så kontakt os allerede i dag via telefon 22141149 eller ved at sende os en mail til dn@sandwich-element.dk eller gennem kontaktformularen på siden. 

Kontakt os og hør mere