Effektive og bæredygtige tagplader med isolering

Sandwichpaneler er et utrolig effektivt og populært valg at benytte til diverse bygninger. Med en utrolig høj isoleringsevne, kombineret med modstandsdygtighed overfor vand og fugt, vil panelerne være den oplagte løsning at anvende som tagplader. Med den høje isoleringsevne, kan tagpladerne energieffektivisere og være et mere bæredygtigt valg der kan spare på energien. 

Tagpladerne kan anvendes til de fleste byggerier såsom industribygninger, showrooms, kølerum, landbrug, kontorbygninger, nybyg og meget andet. 

Panelerne til tag tilbydes i forskellige løsninger, hvor isoleringskernen kan leveres i rockwool/mineraluld, PIR eller PUR skum og hvor overfladen kan være procesbehandlet stål, rustfri stål, aluminium, kobber mm. 

7 fordele ved at vælge sandwich tagplader med isolering 

  • Utrolig høj isoleringsevne der både kan holde på varme og kulde
  • Kan holde på lyd samt minimere støj udefra 
  • Lette at montere og skære til så de passer til bygningen
  • Kræver minimal vedligeholdelse og har lang levetid
  • Er en mere miljøvenlig løsning
  • Har høj brandmodstandsevne, hvilket øger sikkerheden i bygningen
  • Er afvisende overfor vand og fugt 

Kontakt os og hør mere i dag

Kontakt os for et tilbud på sandwichpaneler til tag

Hos Sandwich Element Byg er vi specialister i sandwichpaneler og tilbyder lukningsentreprise, hvor vi varetager opgaven fra start til slut. Det betyder at vi tilbyder en alt-i-en løsning, skræddersyet efter vores kunders ønsker og behov. Vi gør en stor indsats for at være den bedste samarbejdspartner der leverer tilfredsstillende kvalitetsløsninger. 

Ønsker du at få et uforpligtende tilbud på en løsning eller har du brug for mere information, så kontakt os allerede i dag på telefon 22141149, mail dn@sandwich-element.dk eller send en besked via kontaktformularen på siden. Vi hjælper med at finde den bedste løsning, der sikrer effektiv isolering og øget komforten i dit næste byggeri.