PUR og PIR isolering er et bæredygtigt valg

Som specialister i sandwichelementer, kan vi hos Sandwich Element Byg tilbyde professionel lukningsentreprise, som en alt-i-en pakke. Vores løsninger er med bæredygtige elementer, heriblandt tilbyder vi PUR og PIR isolering. 

Både PUR (polyurethan) og PIR (polyisocyanurat) er isoleringsmaterialer i skum, der kan anvendes til utrolig mange forskellige løsninger, f.eks. som isoleringsplader i bygninger. 
Med den høje isoleringsevne og modstandsdygtighed overfor bl.a. fugt, er de velegnet til brug som vægge, tag, gulve og meget andet. 
Både PIR og PUR  er blandt de mest effektive materialer der findes indenfor isolering, og bliver derfor anvendt til mange forskellige typer af byggerier, blandt andet til landbrug, butikslokaler, fryserum, industri mv. 

6 fordele ved at benytte PIR og PUR isolering

  • Utrolig høj isoleringsevne der giver en effektiv isolering 
  • Fugt- og vandafvisende 
  • Lav brændbarhed, hvilket øger sikkerheden 
  • Holdbart materiale med lang levetid 
  • Bæredygtig løsning der fremstilles ved lavt energiniveau 
  • Let at arbejde med, montere og kombinere med andre materialer

Der er flere fordele ved at benytte denne type isolering. Udover at være et letvægtigt materiale, så er pladerne også utrolig nemme at arbejde med. En anden fordel ved skumpladerne er, at de er vandafvisende og modstandsdygtige overfor både fugt og høje temperaturer.

Skal man vælge PIR eller PUR?

Både PIR og PUR er gode valgmuligheder når der skal vælges isoleringsmaterialer til byggerier. Hvilken løsning der er bedst, afhænger af de specifikke byggeri- og projekt krav samt økonomi. Vi tilbyder naturligvis professionel rådgivning ift. valg af de rette materialer, så du får det bedste produkt til den konkrete opgave, og står også gerne for hele opgaven fra start til slut. 

Kontakt os hvis du ønsker en løsning med PIR og PUR isolering

Ønsker du yderligere informationer om produkterne eller interesseret i at høre mere om hvad vi kan tilbyde? Så kontakt os uforpligtende på telefon 22141149, eller mail dn@sandwich-element.dk, og lad os tage en uforpligtende samtale, hvor vi finder frem til den bedste og mest fordelagtige løsning.

Kontakt os og hør mere