Sandwich Element Byg tænker i kreative og gennemtænkte byggerier, hvor vi har høj fokus på kundens tanker omkring projektet. Vi gør en effektiv indsats i at imødekomme drømme, ønsker og behov og bestræber os på, at være den bedst samarbejdspartner på markedet. Vi har alt under et tag – Projektering, indkøb, levering og montage. Vi er derfor alt-i-en løsning til kunderne.

Vi arbejder aktivt på at levere en høj standard. Vores rolle går på at skabe et troværdigt og pligtopfyldende samarbejde, hvor kunden kan lukrere af, at vi går højt op i at imødekomme eventuelle behov. Sandwich Element Byg har en komplet lukningsentreprise, hvor vi tager ansvaret for indkøb og kommunikationen af de indgående produkter. Vi prioriterer stor kundetilfredshed, og er derfor altid i tæt kontakt med eventuelle rådgivere gennem hele projektforløbet, lige fra planlægningsfasen, valg af produktmateriale, til den sluttelige levering. 

Produkterne indkøbes fra Italien, Rumænien og Slovenien. Vi stiller store krav til vores udenlandske samarbejdspartneres brug af materialer, produktion og levering efter eu gældende krav (heriblandt brand, u-værdi og lyd)   
 
I tæt samarbejde med vores leverandører står vi i spidsen for det skandinaviske marked i levering af disse enestående paneler og højprofiler. Idet vores leverandører bidrager med panelbranchen nok største portefølje af sandwichpaneler kan vi med stolthed tilbyde kunderne en høj standard af produkter.