Sandwich vægplader med isolering til byggeri 

Sandwich vægplader er den smarte løsning, når der skal bygges eller renoveres. 
Med en utrolig høj isoleringsevne og styrke får du nemlig en kompakt løsning, hvor vægplader og isolering er samlet. Udover at være effektiv er det også en bæredygtig løsning, der både kan reducere energiforbruget og bidrage til mere energieffektive bygninger. 

6 fordele ved at vælge sandwich vægisolering

  • Har en utrolig høj isoleringsevne og kan derfor både holde varme eller kulde inde
  • Er en bæredygtig løsning
  • Nem at montere og at arbejde med
  • Passer til de fleste bygninger uanset om det er industri, kontorer eller boliger 
  • Er modstandsdygtig overfor fugt og vand
  • Lang levetid og kan derfor holde i mange år

  Kontakt os 

Hvad består vægisolering af?

Vi tilbyder et bredt udvalg af paneler til vægge. Vægpanelerne kan både fås hvor overfladen leveres som procesbehandlet stål, rustfrit stål, kobber, aluminium mm. Dertil vil isoleringskernen fås i rockwool/mineraluld, PUR eller PIR skum. Derudover tilbydes der forskellige malingstyper og overflader.
Sandwichelementerne er utrolig effektive og egner sig derfor både som yder- og indervægge, samt som tag og til facadebeklædning. 

Vi hjælper gerne med professionel rådgivning og vejledning ved valg af elementer, så de kommer til at passe til det nøjagtige miljø. For optimal effektivisering tilbydes således inddækningsprofiler, befæstelses materialer m.m., som sikrer en fuld pakkeløsning, der giver kunden de bedste rammer for montering. 
Vi tilbyder at stå for opgaven som en komplet lukningsentreprise, hvor vi er en alt-i-en løsning. Vi arbejder aktivt på altid at levere en høj standard, og på at skabe et troværdigt og tilfredsstillende samarbejde med kunden i fokus. 

Kontakt os hvis du ønsker et tilbud på vægplader med isolering 

Ønsker du at få yderligere information om produkterne eller om hvordan vi kan hjælpe? Så kontakt os allerede i dag og lad os finde den bedste løsning. Vi udarbejder også gerne et uforpligtende tilbud. 

Ring på telefon 22141149, skriv en mail til dn@sandwich-element.dk eller send en besked via kontaktformularen på siden.